Írástól Lélekig

Életmódváltásra van szükséged? Merj kicsit álmodni!

Jó, bevallom. Az életmódváltásom ott bukott el, hogy el se kezdtem.   Hát akkor elmesélem nektek életmód-nem-váltásom kifogásait történetét. Született két kisfiam. Az első császárral, aztán nem olyan sokára természetes úton a második. (A szüléstörténetemet ITT olvashatjátok.) Az első éveket elég volt túlélni. Éjszakázás, betegápolás, komoly alvásmegvonás nekem – évekig. Aztán lassan életem is lett. Átaludt… Tovább »

Hálás vagy a mai napért?

A minap Mom With Five írt egy elgondolkodtató bejegyzést a háláról. Hogy néha elfelejtjük, miért lehetünk hálásak. Azt javasolja, írjunk egy listát, amiért köszönetet mondhatunk. Ránézünk, és mindjárt eltörpülnek a napi nehézségek. 🙂 Ilyenek vagyunk, ne tagadjuk. Természetesnek vesszük, amink van. Ugye sokszor előfordul veled is? Képesek vagyunk a múltban élni, régi sérelmeinket hordozni. Folyton emlékezni,… Tovább »

Hiszek a változásban. Hiszek, de nem ma…

Ez a videó talán segít. Mert hiszek a változásban. Azért kaptuk ezt az életet, mert feladatunk van. Mit ér az élet, ha csak peregnek a napok?   A blogom is erről szól: a változásról. Hogy a lehetőség mindenki számára adott. A lehetőség, hogy jobb emberek legyünk.   De olykor elkedvetlenedem. Mondjuk ma. Mikor olyan érettségiző… Tovább »

Fogyókúrázni akarsz? Felejtsd el, tudok jobbat!

Testképzavar egy vékony lány szemszögéből…   Elégedetlen vagy a tükörképeddel? Talán nem is kellene a fogyókúrás ötleteket keresned, életmód-tanácsokat bújnod. Időszakosan megvonni magadtól a jó falatokat, aztán meg félni a jojo effektustól… és a mérlegre állva újfent csalódni. Szerintem máshol van a megoldás: csakis benned. Bár a női lapok gyakran adnak tippeket a tökéletes alak… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!