Írástól Lélekig

Introvertált vagy? Nemsokára kiderül!

Mit gondolsz, ez téged jellemez? Kattints ide: Introvertált vagyok! Hans Jürgen EYSENCK német pszichológus személyiségmodelljéből Te is megállapíthatod, hogy melyik kategóriába tartozol: extrovertált-labilis, azaz KOLERIKUS extrovertált-stabil, azaz SZANGVINIKUS introvertált-labilis, azaz MELANKOLIKUS introvertált-stabil, azaz FLEGMATIKUS Vagy EBBŐL A TESZTBŐL. Persze egy grafológus is hamar megmondja, hogy milyen a beállítódásod. Például kitölti a Christiansen-Carnap diagramot. Az introverzió… Tovább »

Konyhatündér vagy? Íme világ legelső gasztro-grafo tesztje!

  Játékos teszt a főzési képességeidről 🙂 1. Ha az írásod rendezett, apró betűs, szabályos, egyenesek a soralapvonalak, a sortávolság is egyenletes, az áthúzásaid pontosan kitettek, akkor  a figyelemkoncentrációd magas, bátran belevághatsz egy olyan étel elkészítésébe, amihez összpontosítani kell, kizárni a zavaró tényezőket, és csak a munkafolyamatra kell koncentrálni. A Te ételed a felfújt! Kecskesajtos… Tovább »

Egy kis segítség pályaválasztóknak

Az alábbi tesztek kitöltése segítséget nyújthat a bizonytalanoknak, a megadott válaszok pedig a grafológus munkáját is segítik. Találtok itt mindenfélét: korosztályonként, kompetenciánként különbözőket is. Próbáljátok ki, böngésszetek, nagyon hasznos lehet!  www.palyanet.hu/index.php?article_id=130#ű http://eletpalya.munka.hu/kerdoivek tovabbtanulas.blog.hu/2013/06/05/palyavalasztasi_tesztek_miben_vagy_a_legjobb_i Na vajon mi jött ki nekem az első teszten? 🙂 Bemásolom ide: Segítő, támogató munka okoz neked örömet. Fontos, hogy másokon segíthess,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!