Írástól Lélekig

Fogyókúrázni akarsz? Felejtsd el, tudok jobbat!

Testképzavar egy vékony lány szemszögéből…   Elégedetlen vagy a tükörképeddel? Talán nem is kellene a fogyókúrás ötleteket keresned, életmód-tanácsokat bújnod. Időszakosan megvonni magadtól a jó falatokat, aztán meg félni a jojo effektustól… és a mérlegre állva újfent csalódni. Szerintem máshol van a megoldás: csakis benned. Bár a női lapok gyakran adnak tippeket a tökéletes alak… Tovább »

Miért örüljünk a szarkalábaknak? Hát ezért!

Nem tudom, mire számítottam, miért lepődtem meg egyáltalán. Miért csodálkozom, hogy a tükörbe nézve idén először látható fehér csíkok jelentek meg a szemem környékén, ahogy a nap kissé megkapta hunyorító arcomat? Lassan szembe kell néznem az öregedés jeleivel. Bár ez korántsem könnyű – még alig barátkoztam meg a testem gyors változásával: a két terhesség, császár… Tovább »

Kis élménybeszámoló még régről – az én szüléstörténetem

Épp filmet néztünk. Scarlett Johansson játszott benne, nagyon szeretem. Mikor hirtelen szaggató fájdalmat éreztem a derekamban. És hát mire gondol ilyenkor egy mindenórás kismama? Hogy, de elfeküdtem magamat! És el is hittem ám! Pozíciót változtattam, és néztem tovább a filmet. De hirtelen megint belémnyilalt. Gyanús, nagyon gyanús… de hát ez még nem lehet az… én… Tovább »

Közeleg…

Grafológia vizsga letudva. Nagytakarítás 80%-ban befejezve, két nap múlva ragyog minden. Kórházi csomag bekészítve. Máténak a mai napon minden szükséges beszerezve. A ma esti jóslófájások alaposan megijesztettek… még nem vagyok kész! De nincs mentség, lassan elfogynak a teendők, már csak egy feladatom van… Olyan gyorsan elröppent ez a 9 hónap és máris sajnálom! Még úgy… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!