Írástól Lélekig

Ezt gondold át, ha ellenzed az abortuszt

Felelősségteljesen akarsz kiállni a döntésed mellett? Akkor semmiképp ne hagyd, hogy az egód irányítson!   Nehéz kérdés. Az egyik legnehezebb. Mikor kiderül, hogy a fejlődő babával valami gond van. Ki mondhatja meg, mit tegyen egy anyuka? Mennyit ér az apa szava? Az én testem, az én vérem? Végül is kinek a felelőssége? Abortusz. Rémülettel tölt… Tovább »

Burokban született

Percekig néztem ezt a képet. Bepillantok a Nagy Titokba. Hogy milyen is az anyuka hasában ez a mindentől megóvó kis kuckó, milyen is a teljes, tökéletes harmónia a kisbaba számára. Nem tudom levenni róla a szememet. Egy képet linkelek ide, hogy akit érdekel, megnézhesse, hogyan született meg az a baba, akit burokkal együtt vettek ki… Tovább »

Felháborító

Közeleg a szülés ideje. Félek. Már csak egy hónapom van hátra – ideje készülődni. Majd egyszer megosztom veletek az első szülésem történetét is, de most csak annyit, hogy császármetszés lett belőle. Nem volt traumatikus, gyorsan zajlott, mégis megviselt lelkileg, hogy utána olyan lassan épültem fel, pedig a kisbabámmal szerettem volna foglalkozni, mégpedig azonnal! Ölbe venni,… Tovább »

Örömhír

Régi vágyam, hogy kislányom legyen. A neve is megvan régóta: Laura. Már mindent elterveztem: megvalósítom mindazt, ami az én életemből kimaradt. Mert bizony nálunk teljesen hiányzott az az igazi, klasszikus anya – lánya kapcsolat. Mintha csak fiúnak neveltek volna. Rövid haj, csupa sportos, “praktikus” ruhadarab. A jelszó ez volt: csak divatos ne legyen, mert akkor… Tovább »

Kávé és kis érzelgősség egy posztban

Ó, az az isteni kávé! Mélyfekete, illatos. Csak egy cukorral, nem túl édesen. Töményen akarom. Intenzíven. Ahogy az életet is élni szeretem. Ez nem csak egy íz, ez számomra szenvedély. Endorfin. Érzelem és élet. Mostanában mégsem iszom. Mi történhetett? Hihetetlen boldogság önt el, mikor leírom, hogy az egész olvasótáborom ( egyelőre mind a 13 fő… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!