Írástól Lélekig

Nem működik a párkapcsolatom… Hogyan tovább?

Van az úgy, hogy nagyon akarjuk. Nem vágyunk másra, csak hogy szeressenek és szerethessünk. És mégsem működik… Ki a hibás? Van visszaút? Együtt vagy külön – hogyan tovább?   Grafológusként nagyon érdekesnek találom, hogy a legtöbb érdeklődő, aki aztán mégsem kér elemzést, párkapcsolati problémák miatt keres meg. Megoldás kellene. Lehetőleg persze gyorsan, konyhakészen és fájdalommentesen… Tovább »

Miért nem beszélgetünk egymással?

Sok nő panaszkodik arra, hogy a párjával eltávolodtak egymástól. Ezt onnan érzi, hogy nem is szoktak már beszélgetni. Egyeztetik a teendőket, megszervezik a napirendjüket, esetleg vitáznak, veszekednek – de nem beszélgetnek. Este tévét néznek vagy bekapcsolják a számítógépet – talán még konfliktus sincs közöttük. De a régi, oldott, fecsegős esték elmaradoztak.   Talán Te is… Tovább »

Ne légy áldozat – menekülj!

Hát nem látod, mit művel veled? Lépj ki a bántalmazó kapcsolatból – nem ezt érdemled.   A bántalmazott nők jelentős része meg se tudja mondani, mikor vált a lángoló szerelem rémálommá. És arra is nehezen ad választ, miért hagyta magát terrorizálni. És hogy tulajdonképpen mikor és hogyan is kezdődött ez az egész… Egy dologban azonban… Tovább »

Összeilletek a pároddal? A grafológus megmondja!

Itt a nyár, a flörtök, szabadság, a fesztiválok, a töltekezés és az élmények ideje. Ilyenkor könnyebb kapcsolatokat teremteni, kimozdulni, ismerkedni. De vajon komolyra fordulhat a nyári kaland? Ő is hosszútávon tervez veled? Az írásotok elárulja, passzoltok-e egymáshoz.   Milyen tökéletes is tud lenni egy bimbózó kapcsolat! A világ gyönyörűnek tűnik, a másik fél tökéletesnek, mi… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!