Írástól Lélekig

Folytatódik a grafológiai gyorstalpaló

Ma egy könnyű lecke következik. Ugye van írásmintád? Vedd elő, és most is elárulok rólad néhány dolgot! Ha még nincs, akkor IDE KATTINTVA megtudhatod, hogyan készítheted el – mindössze 5-8 perc alatt.     Ma az írástömb jelentését magyarázom el nektek. A grafológia méréseken alapuló tudomány, amely az iskolából tanult mintától való eltéréseket vizsgálja és… Tovább »

Ismerd meg Szandit, a Sütik Birodalma bloggerét!

Rajongok a gasztronómiáért. A nyugis pepecselésért a konyhában. Főleg mióta nem mások mondják meg, mit és mennyit kellene ennem. Imádok sütit sütni. Nem vagyok igazán édesszájú, de a tortakészítés hobbivá lépett elő az életemben, és bár sokszor van bűntudatom, hogy a konyhám elindult egy kevésbé reform irányba, a rajongásom mégsem csökken. De mit csináljak? A… Tovább »

Újra akcióban a grafológus – most a Bouvet bloggere lett a bátor vállalkozó

Van egy előfeltevésem, amit igazolni szeretnék. Mégpedig az, hogy egy blogból és a kommentelési szokásokból lehet helytálló benyomáson – személyes találkozás nélkül is. A virtuális világ elég csalóka, ezért a tézisem még bizonyításra vár. Most Petra, a Bouvet blog szerzője vállalta, hogy az írását gyorselemzés alá vethetem, hogy újabb bizonyítékokat szerezzek.   Hasonló elemzést már készítettem,… Tovább »

Grafológus akcióban: a 160gramm bloggerének kézírása, avagy a sorok mögött az ember

Ma egy különleges bejegyzéssel készültem: bemutatom a gyorselemzést a gyakorlatban. A bátor vállalkozó egyik kedvenc bloggerem, Lupui Iza, a 160gramm írója. A kitartására és a pozitív életszemléletére figyeltem fel: siránkozás helyett a megoldást kell keresni, lemondás helyett pedig életmódváltást véghezvinni és örömmel gyakorolni. Ismerd meg őt te is jobban – az írása segítségével!   A gyorselemzés… Tovább »

Amikor a hóhért akasztják

Avagy a grafológust is érhetik meglepetések…   Szuper gyorselemző grafológus tanfolyamon vettem részt: teljesen feltöltődtem az inspiráló közegtől, a hasznos infóktól, a különböző szemléletektől és a közös elemzésektől. (Meg attól, hogy végre volt hova felvennem az új, napsárga nyári ruhámat 🙂 ). És attól, hogy a gyorselemzési gyakorlatomat csillagos 5-ösre értékelte a tanárom! Juppijé! 😀… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!