Írástól Lélekig

Tekintélyt szerezni

Kezdő tanárként – mit ne mondjak -, elég nagy kihívás volt kiállni a katedrára. Én, a pályakezdő és 36 kamasz. Szemtől szembe. Az első tanévem előtti nyáron mindent elterveztem: mik lesznek a főbb céljaim, és milyen eszközökkel szeretném elérni, hogy a gyerekek kövessék majd az utasításaimat, az órán fegyelem legyen és tanuljanak is. Abban biztos… Tovább »

Közeleg…

Grafológia vizsga letudva. Nagytakarítás 80%-ban befejezve, két nap múlva ragyog minden. Kórházi csomag bekészítve. Máténak a mai napon minden szükséges beszerezve. A ma esti jóslófájások alaposan megijesztettek… még nem vagyok kész! De nincs mentség, lassan elfogynak a teendők, már csak egy feladatom van… Olyan gyorsan elröppent ez a 9 hónap és máris sajnálom! Még úgy… Tovább »

Felháborító

Közeleg a szülés ideje. Félek. Már csak egy hónapom van hátra – ideje készülődni. Majd egyszer megosztom veletek az első szülésem történetét is, de most csak annyit, hogy császármetszés lett belőle. Nem volt traumatikus, gyorsan zajlott, mégis megviselt lelkileg, hogy utána olyan lassan épültem fel, pedig a kisbabámmal szerettem volna foglalkozni, mégpedig azonnal! Ölbe venni,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!