Írástól Lélekig

Ismerd meg Szandit, a Sütik Birodalma bloggerét!

Rajongok a gasztronómiáért. A nyugis pepecselésért a konyhában. Főleg mióta nem mások mondják meg, mit és mennyit kellene ennem. Imádok sütit sütni. Nem vagyok igazán édesszájú, de a tortakészítés hobbivá lépett elő az életemben, és bár sokszor van bűntudatom, hogy a konyhám elindult egy kevésbé reform irányba, a rajongásom mégsem csökken. De mit csináljak? A… Tovább »

Újra akcióban a grafológus – most a Bouvet bloggere lett a bátor vállalkozó

Van egy előfeltevésem, amit igazolni szeretnék. Mégpedig az, hogy egy blogból és a kommentelési szokásokból lehet helytálló benyomáson – személyes találkozás nélkül is. A virtuális világ elég csalóka, ezért a tézisem még bizonyításra vár. Most Petra, a Bouvet blog szerzője vállalta, hogy az írását gyorselemzés alá vethetem, hogy újabb bizonyítékokat szerezzek.   Hasonló elemzést már készítettem,… Tovább »

Grafológus akcióban: a 160gramm bloggerének kézírása, avagy a sorok mögött az ember

Ma egy különleges bejegyzéssel készültem: bemutatom a gyorselemzést a gyakorlatban. A bátor vállalkozó egyik kedvenc bloggerem, Lupui Iza, a 160gramm írója. A kitartására és a pozitív életszemléletére figyeltem fel: siránkozás helyett a megoldást kell keresni, lemondás helyett pedig életmódváltást véghezvinni és örömmel gyakorolni. Ismerd meg őt te is jobban – az írása segítségével!   A gyorselemzés… Tovább »

Kárász Eszter írása

Hát összeállt a kép. Itt van Eszter írása.      Sokszínű, tevékeny, filigrán kis energiabomba. Csupa mosoly, sugárzás. Meg akartam fejteni a titkát – és ő kitárulkozott nekem.  Repked egész nap, jön-megy, vibrál, térül-fordul, penget, páros lábon ugrál – lehet ezt bírni energiával? Bevallom, kicsit aggódtam már érte. Aki jár hozzá Dalolkára, vagy az Eszter-lánc mesezenekar koncertjeire,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!