Írástól Lélekig

Nézd meg ezt a filmelőzetest – megváltoztatja a napodat!

Itt van egy lány. Aki sírhatna. Depressziós lehetne. Feladhatta volna. De ha feladta volna, lehet, hogy már nem élne. Megtalálta a célt, amiért élnie kell. A célt, ami a te életedbe is minőségi változást hozhat. Nézd meg ezt a videót és csodáld őt: mire nem képes az akarat, az elhatározás és az élet szeretete. Tanuljunk … Tovább »

Miért örüljünk a szarkalábaknak? Hát ezért!

Nem tudom, mire számítottam, miért lepődtem meg egyáltalán. Miért csodálkozom, hogy a tükörbe nézve idén először látható fehér csíkok jelentek meg a szemem környékén, ahogy a nap kissé megkapta hunyorító arcomat? Lassan szembe kell néznem az öregedés jeleivel. Bár ez korántsem könnyű – még alig barátkoztam meg a testem gyors változásával: a két terhesség, császár… Tovább »

Cél

Valamelyik nap belegondoltam: milyen biztos is voltam sokáig abban, hogy az élet előbb-utóbb lehetőséget nyújt nekem is. Fiatal felnőttként annyi tervem volt, és hittem is, hogy mindennek el is jön az ideje. De néha hiába vártam.   Minden életszakasznak megvannak a maga fejlődési feladatai. A személyiségfejlődés egyik modelljét Erik Erikson alkotta meg, mi szerint a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!