Írástól Lélekig

Kárász Eszterrel beszélgettem

  Kárász Eszterrel beszélgettem grafológiai elemzése kapcsán. Arra voltam kíváncsi, hogy honnan a kiegyensúlyozottsága, az energiája, hogyan tudja összeegyeztetni az előadóművészi vágyait a karitatív tevékenységével és családanya szerepével. Az előző bejegyzésben olvashattátok is, hogy az írása mit válaszolt a kérdéseimre. Most pedig megtudhatjátok, mennyire ért egyet az írásképe alapján megrajzolt személyiségképével.       Kárász… Tovább »

Kárász Eszter írása

Hát összeállt a kép. Itt van Eszter írása.      Sokszínű, tevékeny, filigrán kis energiabomba. Csupa mosoly, sugárzás. Meg akartam fejteni a titkát – és ő kitárulkozott nekem.  Repked egész nap, jön-megy, vibrál, térül-fordul, penget, páros lábon ugrál – lehet ezt bírni energiával? Bevallom, kicsit aggódtam már érte. Aki jár hozzá Dalolkára, vagy az Eszter-lánc mesezenekar koncertjeire,… Tovább »

6. Lassan összeáll a kép…

  Egy, kettő, három, négy, öt… Lassan összeáll a kép. Kárász Eszter írását elemezhettem. Miért pont ő érdekelt? Például azért, mert egy szokásos csütörtöki Dalolkán, mikor sietve érkezett, ránéztem, és azt gondoltam: Fura, ő most inkább olyan bohócos… – kiderült, hogy épp a János kórházból érkezett sietve. Eszter, azaz Doktor Bigyó.   Aztán azért is, mert… Tovább »

1.

 A bohócdoktorokat elkísérte egy kamera is a Szent László kórházba. Rövidke kis hangulatjelentés, érdemes ide kattintani!   Bohócdoktorok munka közben    ... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!