Írástól Lélekig

Kisfiút vársz? Van számodra néhány szuper hírem!

Mindig is szerettem volna egy kislányt. Mikor az ultrahangon kiderült, hogy fiam lesz, először kicsit megijedtem. Mit fogok kezdeni vele? Hogy fogok egy fiúra hangolódni? Hogy tudok bekapcsolódni a fiús játékokba? Kivel fogok csajos cuccokat nézegetni?   Van néhány jó hírem azoknak, akik szintén fiús anyukák:     Nem kell lemondanod a vásárlásról. A fiúk… Tovább »

Válasz Bouvet-nak, aki elkövetett 5 hibát, amit nem kellett volna

Kedves Bouvet! Sokaknál van az úgy, hogy nem működik. Ha szeretné, ha igyekszik az ember – ha akarja, ha küzd érte, akkor sem. De a lelkiismeret nem enged. Arról írtál, hogy hibáztál: 5 hiba, amit ne kövess el az idősödő szülőkkel. Hogy szeretnél segíteni anyukádnak, de a feladat túlságosan nyomasztóvá vált. És kilátástalanná. Az általad… Tovább »

Szülőtípusok a játszóházból – Te melyik vagy?

Mit lehet csinálni a játszóházi zűrzavarban, zsibongó-rohangáló gyerekek között? Mikor a saját gondolataidat se hallod, olyan nagy a nyüzsgés: nincs szabad ülőhely, nincs egy ismerős? Hát persze, hogy veszel egy kávét és figyeled az embereket.   Te melyik típusba tartozol?   A jófej apuka, aki minden mókában benne van   Mert igazából ő is egy… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!